Holiday Splendors de la Sabon, cadoul pe care mi-l doresc de Crăciun

20 11 2018

Am avut bucuria să fiu printre primii care au testat noua colecție ”Holiday Splendors”, aseară, la cochetul eveniment organizat de Sabon. Știți ce senzație am avut după ce am întins pe mâini crema cu woody patchouli? Că nu este mâna mea. 🙂 Pielea s-a hidratat atât de repede și bine, încât imi venea să dau mâna cu toată lumea prezentă la Funky Resto-Bar ca să simtă ce mână catifelată am. Cât despre miros, ce să vă mai zic? Întotdeauna am considerat că produsele Sabon au cele mai delicate arome. Inspirate de o călătorie în natură, produsele ”Holiday Splendors” au un parfum discret, dar plăcut care reunește note florale și mirodenii. Acesta se deschide cu note de portocală combinată cu scorțișoară și nucșoară, dar și cu note de trandafir și violete care se amestecă armonios cu ambra și se încheie în note plăcute de patchouli, vanilie și boabe de tonka.
Din noua colecție inspirată de natură fac parte, pe lângă crema de mâini despre care v-am povestit, și gelurile de duș, săpunurile, laptele de corp, spuma de baie, pudra minerală, lumânările parfumate și multe alte surprize marca Sabon, numai bune să îți răsfețe simțurile.

Sabon

Pe lângă faptul că m-am simțit foarte bine la evenimentul de aseară, unde am avut bucuria să le întâlnesc pe Diana Munteanu, Andreea Raicu, Mihaela Călin, Adina Halas, am mai avut și o revelație. Știu ce o să-l rog pe Moș Crăciun să îmi aducă: un cadou frumos, ambalat elegant, care să conțină toate minunățiile din colecția de iarnă, limitată, ”Holiday Splendors” marca Sabon.
Moșule, vezi că găsești darul pe care mi-l doresc în toate magazinele din țară, dar și online, pe www.sabon.ro
Grăbește-te că este ediție limitată și multă lume își dorește să se răsfețe cu abundența, ingredientele și texturile pe care natura ni le oferă și pe care Sabon le-a adunat în noua colecție!

 

 

 

Prezentarea produselor: 10

Locul de desfășurare: 10

Atmosfera: 10


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat: